Evaluarea diferentelor de competente esentiale

Sa ai o strategie de piata ambitioasa este un lucru, însa implementarea strategiei este un cu totul si cu totul alt lucru. Multe companii descopera prea târziu ca personalului lor îi lipsesc competentele potrivite pentru a putea transforma ambitiile corporatiste în succese de piata. Cu alte cuvinte, organizatiile lor au o diferenta de competente si în majoritatea cazurilor aceasta diferenta nu a fost niciodata masurata sau clar definita. De aceea, HR Innovaction ofera un proces sistematic de evaluare a nivelurilor de competenta ale persoanelor din compania dumneavoastra în relatie directa cu competentele necesare pentru a va realiza strategiile de piata.

Principalele avantaje

Permite companiei dumneavoastra sa foloseasca dezvoltarea competentelor ca pe un instrument strategic, deschizându-i fiecarui angajat în parte calea spre dezvoltarea competentelor sale în concordanta cu strategiile si obiectivele companiei.

Permite companiei dumneavoastra sa ia masurile corecte pentru a închide diferentele de competente si pune bazele unei dezvoltari sistematice, pe termen lung, a personalului. În acelasi timp, le comunica oamenilor dumneavoastra faptul ca dezvoltarea lor individuala este o prioritate a companiei si ca managementul si-a propus sa îmbunatateasca activitatile companiei.

Astfel va puteti asigura ca oamenii dumneavoastra îsi cunosc responsabilitatile si faptul ca sunt trasi la raspundere pentru ele, animându-i si motivându-i sa-si duca la bun sfârsit sarcinile, construind relatii bazate pe întelegere, încurajând dezvoltarea altora si inspirând membrii echipei cu atitudini pozitive.