none

Evaluarea 360 asigura o perspectiva completa asupra performantei individuale si organizationale, contribuind la schimbare si inovatie.

Ce tipuri de evaluari acopera platforma APT 360?

Evaluarea periodica a performantelor angajatilor

Evaluarea angajatilor pentru restructurare si reducere de personal

Evaluarea angajatilor pentru promovare

Evaluarea functionala a echipelor

Evaluarea abilitatilor de leadership

Evaluarea diferentelor de competente esentiale

Evaluarea managementului

Verificari de fond efectuate online inainte de angajare

Nivelul de satisfactie al angajatilor

Exemple de Chestionare pentru Evaluarea 360

Descoperiti 3 chestionare utile pentru evaluarea personalului care activeaza in retail, customer service sau care au functii de conducere in organizatie.

Cont Demo Gratuit

Testati platforma oricand printr-un cont demo, pe care vi-l punem la dispozitie in maximum 24 ore de la solicitare

De ce APT 360?

Viteza si eficienta

In doar cateva zile puteti implementa sesiunea de evaluare, de la pregatirea chestionarelor si administrarea raspunsurilor pana la generarea rapoartelor finale.

Chestionare de calitate

Puteti opta pentru chestionare predefinite dintr-o biblioteca foarte vasta sau pentru construirea propriului chestionar.

Acoperire completa

Printr-un simplu click, cu APT360 obtineti feedback de la toate categoriile relevante de participanti in procesul de evaluare – manager, colegi, subordonati, clienti, furnizori.

Impact maxim

Cu APT360 construiti rapoarte relevante si structurate care contribuie la cresterea gradului de acceptare a rezultatelor si facilitarea procesului de schimbare.

Administrare fara efort

Colectarea feedback-ului este automatizata, rezultatele sunt disponibile in timp real, iar intreg procesul de evaluare este asistat de un consultant APT.

Rapoarte complexe

Punem la dispozitie rapoarte individuale, de echipa si comparative. Puteti alege sa va construiti propriul raport, in functie de informatiile pe care le considerati necesar.

Simuleaza costurile

Revenim cu oferta de pret in maximum 24 ore de la solicitare.

Testimoniale

  • Am colaborat cu compania APT la implementarea unui program complex de evaluare a angajaților noștri și de-a lungul livrării acestui serviciu am fost foarte plăcut impresionați de produsul "Evaluare 360", dar și de serviciile care îl însoțesc, APT fiind practic un partener de încredere de-a lungul procesului. Kika a primit suport constant în rezolvarea oricărei probleme, APT venind în întâmpinarea solicitărilor noastre cu promptitudine, seriozitate și multă implicare. Receptivitatea membrilor echipei de evaluare, eficiența consultanței acordate companiei noastre precum și succesul proiectului de evaluare înseamnă tot atâtea motive de a recomanda APT oricâtor persoane interesate de servicii de evaluare 360.

    Anne Nussbaecher, Director resurse umane Kika

  • APT este una din companiile de resurse umane cu care ne face plăcere să colaborăm. Sunt dedicați clientului și problemelor acestuia și știu întotdeauna să găsească soluții personalizate. Am lucrat și lucrăm pentru proiecte de evaluare a angajaților ACMS GENERAL CONTRACTOR și Primavera Development și considerăm că am primit serviciul, dar și sfatul potrivit la momentul potrivit din partea echipei de specialiști de la APT. Ne-a impresionat, în mod deosebit, atenția acordată detaliilor și înțelegerea foarte bună a industriei în care ne desfășurăm activitatea și a modelului de afaceri specific ACMS GENERAL CONTRACTOR și Primavera Development.

    Marilena Stoicescu, ACMS GENERAL CONTRACTOR